Maak kennis met Salanova®, één keer sla snijden en klaar!

Het veelzijdige, handige slamerk dat uw saladeschap knapperiger maakt!

Ontdek het Salanova® merk

Het draait om de blaadjes

Salanova® is het merk voor een sla-assortiment. Het staat voor heerlijke en verse sla die extra gemak biedt dankzij het ‘One cut, ready’-principe, wat resulteert in talloze kleine blaadjes. Het assortiment bestaat uit diverse slasoorten zoals Salanova® kropsla en Crispy. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in de kleuren rood en groen en hebben bijzondere extra eigenschappen, zoals drie tot vier keer meer bladeren dan gewone sla.

Eén keer snijden en klaar

Met één snijbeweging bij de basis valt de krop uiteen in een overvloed van kleine blaadjes, allemaal even groot en klaar om op te eten.

Diverse bladvormen, kleuren, smaken en texturen

De smaak en textuur variëren van de zachte, subtiele smaak van Salanova Butter tot de knapperige bite van Salanova Crispy.

De ideale levende sla

Alle blaadjes, van de buitenste tot de binnenste, hebben een handig formaat, waarmee Salanova de perfecte levende sla is, afzonderlijk of in een Salatrio-mengsel.

Teenleaf™

Teenleaf™
De efficiënte versgesneden saladeoplossing

Salanova® Teenleaf is de efficiënte oplossing voor de versgesneden markt: een reeks rassen die mechanisch oogstbaar en geschikt zijn voor zowel vollegronds- als hightech hydroteelt. Door de sla met een hoge dichtheid te telen en mechanisch te oogsten in een later stadium dan babyleaf, levert Teenleaf hogere opbrengsten met sterkere en kleurrijkere bladeren op, die door hun kleine formaat toch nog steeds 'forkable' zijn voor de consument.
Bent u op zoek naar vernieuwing in het slasegment? Ik vertel u er graag meer over.
undefined
Bent u op zoek naar vernieuwing in het slasegment? Ik vertel u er graag meer over.
Maarten van der Leeden
Accountmanager