Sweet Palermo®, de heerlijke zoete puntpaprika

Maak kennis met Sweet Palermo®, de prijswinnende puntpaprika van Rijk Zwaan. Het is de perfecte keuze voor consumenten die op zoek zijn naar geweldige smaak, veelzijdigheid en betrouwbare kwaliteit. Deze unieke en gezonde paprika is nu het hele jaar verkrijgbaar dankzij onze toegewijde partners.

Alles over het Sweet Palermo® merk

Speciaal veredelings programma

Ons Sweet Palermo-veredelingsteam werkt voortdurend aan de rassen van het Sweet Palermo-assortiment om kenmerken als opbrengst, groeikracht en resistenties te verbeteren. Deze nieuwe rassen mogen alleen deel gaan uitmaken van het Sweet Palermo-assortiment als ze aan de belangrijke vereisten voldoen met betrekking tot de uitstekende zoete smaak en houdbaarheid van de paprika.

Zoet

Geniet van de heerlijke overvloed van Sweet Palermo, een paprika die wordt geprezen om zijn uitzonderlijk sappige textuur, opvallend rijke, zoete smaak en delicate dunne schil. Til uw culinaire ervaringen naar een hoger niveau met de unieke smaken die deze paprika aan uw gerechten toevoegt.

Veelzijdig

Ontdek de veelzijdigheid van Sweet Palermo, een paprika die zich moeiteloos aanpast aan uiteenlopende culinaire technieken, zoals koken, grillen, vullen en bakken. Geniet ook van de heerlijke smaak van Sweet Palermo door hem rauw te eten of in uw favoriete salades te verwerken.

Gezond

Ervaar de gezondheidsvoordelen van Sweet Palermo, een paprika die bijdraagt aan uw vitaliteit. De paprika zit vol met hoge concentraties vitamine C en vezels en dient ook als bron van vitamine E, B6 en B11 (folaat), en bevat tegelijkertijd maar weinig calorieën.

Prijzen

De kwaliteit, veelzijdigheid en smaak worden steeds meer ontdekt door consumenten. In de loop van de jaren heeft Sweet Palermo diverse prijzen gewonnen voor zijn betrouwbare en herkenbare kwaliteit en zijn unieke zoete smaak. Onlangs mochten we met grote vreugde nog een prijs aan onze steeds langer wordende lijst toevoegen:

2012: Beste paprika van Nederland – een prijs in de categorie Nieuwvers van Foodlog
2015: Product van het Jaar 2015 op de Fresh Market Fair in Polen
2018: FICA Summer Event Nederland; een recept voor rode Sweet Palermo met chocolade
2020: Smaak van het Jaar 2020 in Spanje
2020: Superior Taste Award Brussel
2021: Smaak van het Jaar 2021 in Spanje
2022: Smaak van het Jaar 2022 in Spanje
2023: Smaak van het Jaar 2023 in Spanje
2024: Smaak van het Jaar 2024 in Spanje

Sweet Palermo Partner network

Verbonden met
een gezamenlijke missie

Verken het partnernetwerk van Sweet Palermo, een exclusieve gemeenschap van telers en handelaren met specialistische expertise in het kweken en verhandelen van Sweet Palermo-paprika's. Dit netwerk zorgt voor een betrouwbaar aanbod van consequent smaakvolle paprika's van hoge kwaliteit. Als lid met privileges krijgt u de exclusieve rechten om Sweet Palermo-paprika's te telen en te verhandelen onder het gewaardeerde en prijswinnende merk Sweet Palermo. Bovendien kunt u profiteren van onze marketingmiddelen, waaronder verpakkingen, promotiematerialen en toegang tot onze consumentenwebsite.
Ook nieuwsgierig naar onderscheidende kwaliteit? Ik vertel u er graag meer over.
undefined
Ook nieuwsgierig naar onderscheidende kwaliteit? Ik vertel u er graag meer over.
Maarten van der Leeden
Accountmanager