Een aantrekkelijk slaboeket

Ontdek de unieke charme van ons Salatrio – een enkele kluit met drie aparte slarassen, die samen een aantrekkelijk 'boeket' vormen met een diverse mix van kleuren en bladvormen.

Gezien de wereldwijde variatie in consumentenvoorkeuren voor sla, bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 60 stype slamixen. Deze uitgebreide selectie is ontwikkeld om specifiek in te spelen op de lokale consumentenvraag en biedt daarmee een veelzijdige oplossing voor uw marktbehoeften.

Salatrio™-kansen

undefined
Kleurrijke visuele aantrekkingskracht door unieke mixen

In het schap introduceert Salatrio, met zijn heldere kleuren, een aantrekkelijke visuele afwisseling in de voornamelijk groene slacategorie. De schone teeltmethode zorgt ervoor dat Salatrio als 'levende sla' wordt gepositioneerd, die met kluit wordt verkocht waardoor de sla langer houdbaar is.

undefined
Gespecialiseerd voor hydroteelt en verticale landbouw.

Salatrio wordt op water geteeld, een schone teeltmethode zonder bodem waarbij gebruik wordt gemaakt van met voedingsstoffen verrijkt water. Elke Salatrio-pot bevat drie slarassen die harmonieus samen groeien en een visueel aantrekkelijke, enkele krop vormen. Deze unieke combinatie biedt consumenten een aantrekkelijke levende slakeuze.

undefined
Salatrio-mengsels met Salanova®-rassen

Salanova®-rassen worden naadloos geïntegreerd in Salatrio-mengsels. Volgens het 'één keer snijden en klaar'-principe kunnen consumenten deze mengsels moeiteloos bereiden door de gewenste blaadjes eraf te halen terwijl de rest van de sla intact blijft voor maximale versheid.

undefined

Aantrekkelijke kleuren in het schap
Salatrio: Verse mix, levendige ervaring.

  • Salatrio biedt het gemak van zakjes gemengde salade in één enkel product, waardoor consumenten hun salade thuis vers kunnen plukken. Zo vers als het maar kan! Deze levendige toevoeging aan de slacategorie trekt niet alleen de aandacht van de consument, maar combineert ook drie verschillende soorten sla in één SKU, wat een hoge rotatie garandeert. Voor retailers die de beleving op een hoger plan willen brengen, zijn er interessante manieren om de voordelen van deze 'levende sla met de wortels er nog aan' te presenteren, zodat het een doe-het-zelfervaring wordt voor de consument.

Meer dan 60 aantrekkelijke en kleurrijke mixen

Het komt allemaal aan op de perfecte balans, dus worden honderden nieuwe Salatrio-mixen continu getest in de onderzoekstations voor hydroteelt van Rijk Zwaan. De ideale mixen zijn altijd gebaseerd op voorkeuren. Wij selecteren zoete, knapperige en sappige groene rassen die compact blijven, zodat de rode slarassen voldoende ruimte krijgen om te groeien. Hierdoor ontstaat een prachtig ‘boeket’ met verschillende kleuren, texturen, smaken en bladvormen. Ten slotte stellen we al deze mengsels op de proef om zeker te weten dat we voldoen aan de eisen van zowel consumenten als retailers: consumentenproeverijen in samenwerking met onze proefpanels en het Rijk Zwaan Retail Center.

geïnteresseerd in Salatrio?
Bauke van Lenteren
geïnteresseerd in Salatrio?
Bauke van Lenteren
Marketing Specialist Convenience and Leaf