Brand Label

Organic Solutions van Rijk Zwaan

De wereldwijde vraag naar biologische groenten groeit en brengt extra uitdagingen met zich mee.

Gelukkig hoeft u die niet alleen het hoofd te bieden; u kunt profiteren van de expertise van Rijk Zwaan. Samen versterken we onze inspanningen voor betrouwbare biologische gewassen van betere kwaliteit en met een hogere opbrengst.

Biologische voordelen

undefined
Kennis

Biologische teelt vereist specialistische kennis, en wij bieden u graag de expertise die nodig is voor gezonde en winstgevende resultaten. Door onze uitgebreide ervaring en inzichten met telers te delen, stellen we ze in staat de unieke uitdagingen in de biologische productie aan te gaan en het hoofd te bieden.

undefined
Kwaliteit

Onze focus op kwaliteit wijst ons de weg in alles wat we doen. Door de lat hoog te leggen, kunnen we echt innoveren en de duurzame groei van onze Organic Solutions garanderen.

undefined
Partnerships

In onze missie geven we prioriteit aan nauwe samenwerking, door consequent te investeren in krachtige relaties met u en uw partners in de hele verse toeleveringsketen. Deze collectieve inspanning stimuleert niet alleen individuele telers maar bevordert ook de biologische sector in zijn geheel.

De organic manier van leven

Gezonde groei in biologische landbouw

De wereldwijde vraag naar biologische groenten groeit en dat stelt extra eisen aan u. De uitdagingen in de markt leiden tot een specifieke vraag naar hoogwaardige groentezaden, marktkennis en een sterk en behulpzaam netwerk binnen de keten. Bent u op zoek naar de meest actuele marktinformatie, wilt u samenwerken met een internationaal netwerk van ketenpartners of zoekt u rassen van de beste kwaliteit voor uw bedrijf? Wij helpen u graag.

Onze sterke biologische groenteportfolio

Bij het uitbreiden van ons biologische assortiment ligt onze focus op kwaliteit. Wij introduceren zaden van topklasse specifiek voor de biologische voedselmarkt. Al deze rassen hebben met elkaar gemeen dat ze een sterke resistentie hebben in combinatie met een goede opbrengst. Bovendien zijn de biologische rassen geteeld voor allerlei verschillende lokale landbouwsituaties, en trekken ze consumenten aan dankzij hun opvallende vorm, visuele uitstraling en/of smaak. Onze biologische groenteportfolio stelt u als biologische teler in staat winstgevend te profiteren van de toenemende vraag naar deze producten, met een gewas dat altijd aan uw eisen voldoet.

Download leaflets

Ons assortiment

Ons biologische zadenportfolio omvat momenteel 19 gewassen en een assortiment van meer dan 400 rassen. In ons groentezadenoverzicht kunt u per gewas heel eenvoudig filteren op biologisch en ziet u in een oogwenk de beschikbare biologische rassen voor dat gewas. Uiteraard geven onze teeltadviseurs u ook graag meer informatie.
Ik geef u graag meer informatie over Organic
undefined
Ik geef u graag meer informatie over Organic
Daan Heidema
Crop specialist