Brand Label

Bied uw klant een zichtbaar rijke smaakbeleving

Consumenten associëren een rijke, dieprode interne kleur van nature met superieure smaak en kwaliteit. Bij Rijk Zwaan belichamen onze tomaten dit ideaal, eenvoudig te herkennen aan het heldere Internal Red-label.

Oogst de voordelen van Internal Red™

undefined
Aantrekkelijke vruchten

De dieprode tint van het vruchtvlees en hart versterkt de visuele uitstraling van broodjes en salades.

undefined
Tevreden klanten

De smaak van Internal Red™-tomaten is net zo aantrekkelijk als het uiterlijk, waardoor herhaalde aankopen en loyaliteit aan het merk worden gestimuleerd.

undefined
Agronomische waarde

Om de agronomische waarde en prestaties te waarborgen, worden onze Internal Red™-rassen door toonaangevende telers getest.

Geef kleur aan salades en sandwiches

De kleur van een tomaat heeft invloed op de beleving van de smaak en kwaliteit. Consumenten associëren een dieprode interne kleur met een gezonde en smakelijke kwaliteitstomaat. Rijk Zwaan biedt tomatenrassen die opvallen door de aantrekkelijke donkerrode kleur binnenin. Ze zijn herkenbaar aan het Internal Red-label. De kleur onderscheidt zich duidelijk van de kleur van standaardtomaten (in tests herkent een meerderheid van de deelnemers het verschil in kleur).

Kleur en smaak

Dankzij de door en door rode kleur bieden de Internal Red-rassen extra pluspunten bij het gebruik. Ze hebben een positief effect op de uitstraling van bijvoorbeeld sandwiches en salades.

De rode kleur helpt consumenten de lekkere smaak herkennen. De hele keten kan zich met de onderscheidende en herkenbare kleur beter profileren in het kwaliteitssegment.

Rijk Zwaan ondersteunt telers en afnemers van tomaten met teelthandleidingen, leaflets en verpakkingsideeën.

Assortiment breidt uit

Steeds meer tomatenrassen van Rijk Zwaan zullen deze eigenschap hebben. Rijk Zwaan zal de komende jaren Internal Redrassen introduceren in elke teeltregio.

Nieuwsgierig geworden naar onze InternalRed-rassen?
undefined
Nieuwsgierig geworden naar onze InternalRed-rassen?
Ben Zwinkels
Crop co-ordinator